SABORS és una iniciativa empresarial que sorgeix a Osona en el sí d’una família de llarga tradició en el món del pa. És l’esforç d’una nova generació que busca l’excel·lència i prioritza la satisfacció del client.

Miquel Saborit

Miquel Saborit

Membre de la tercera generació del Forn de Pa Saborit de Torelló i iniciat amb només 14 anys en l'ofici de flequer. Va estudiar a l’escola de forners del Gremi de Barcelona i va ser guanyador del premi al millor forner jove. Autodidacta, ha combinat el saber fer del negoci amb moltes hores d’investigació a l’obrador.

1941

·

En plena postguerra, Miquel Saborit i Maria Puig, s’instal·len a Torelló per obrir un forn
al carrer Nou.

Naixament

2008

·

S'inicia una nova etapa marcada per l’arribada de la tercera generació i el trasllat del forn a unes noves instal·lacions.

Expansió

2012

·

Neix SABORS, una nova marca de pastisseria d’autor que debuta al mercat amb una gama completa de Pannettone.

Futur

Qualitat

SABORS treballa amb les millors matèries primeres del mercat, emprant tècniques totalment artesanals i elaborant la nostra propia massa mare natural. Disposem de l'acreditació oficial d'Artesà Alimentari.

Instal·lacions

El nostre centre de producció a Torelló, disposa de dos moderns obradors, amb una superfície de 700 metres quadrats, dotats de cambres de fermentació controlada i tres forns que combinen diferents tecnologies

Equip humà

Miquel Saborit i Gemma Masnou encapçalen l'equip humà de 35 professionals dedicats a les tasques de producció i venta. El nostres valors principal són la qualitat i la màxima satisfacció del client.